Haberler Haber Girişi : 17 Ocak 2023 18:06

Abdurrahman Uzun Durağan’lılarla Buluştu

Abdurrahman Uzun Durağan’lılarla Buluştu

Sosyal medyada yayınladığı videolarla gündem olan Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Uzun’un konuşmacı olarak katıladığı konferansta Durağanlılarla bir araya geldi.

Durağan AK Parti İlçe Başkanlığının düzenlediği kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği “2023 Öze Dönüş” konferansı Durağan Kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun katıldı.

Türkiye’nin şu anda büyük bir mücadele içinde olduğunu anlatan Uzun, “30-40 yıl önce yüzde 156 enflasyon vardı. Sonra o enflasyon yüzde 6’lara kadar düştü. Demek ki bu enflasyon ne kadar çıkarsa çıksın yarın kendimizi toparladık mı düşer. Ekonomide bugün darlık var yarın güzellik olur. Bunlar değişkendir. Bizim coğrafya kalp grafiği gibidir. Düz bir şekilde devam edersen ölürsün. Önümüzdeki süreci eğer patatesin, soğanın üzerinden, marketlerin üzerinden, enflasyondan, dolar kurundan hayatını dizayn etmeye çalışırsan mevzuyu anlamamışsın demektir. Ne olacak bu ülkenin hali diyenler var. Bu ülkenin hali güzele doğru gidiyor.” dedi