Haberler Haber Girişi : 06 Nisan 2016 00:00

AK PARTİ BOYABAT DİVAN KURULU TOPLANDI

AK PARTİ BOYABAT  DİVAN KURULU TOPLANDI
  Boyabat İlçe Divan Kurulu toplantısına, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Boyabat koordinatörü Ahmet Soysal’ın yanı sıra, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Partinin ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcilerinden oluşan 60 civarında partili katıldı.
     Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız yaptı. Yıldız, toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in selamıyla başladı. Yıldız, “Bizim siyasi anlayışımızda; ben yok, biz var. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz” ifadeleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.
  Ferhat Yıldız’ın ardından konuşma yapmak üzere kürsüye gelen Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel, “AK Parti’yi anlamak isteyenler, başarımızın sırrını merak edenler, AK Kadınlara baksınlar” dedi.
  Gençlik Kolları Başkanı Hayrettin Tavalıoğlu ise, “Gençlik Kolları olarak, gece gündüz mefhumuna aldırmadan çalıştıklarını” belirtti.
  İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Coşar, köylerde yaptıkları asfaltlama ve kilit parke çalışmaları üzerine rakamlar vererek, bu çalışmalarda ve özellikle muhtarların özel taleplerini karşılama noktasında, partinin köy temsilcilerinin daha fazla görev almaları gerektiğinin altını çizdi.
  Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Belediye olarak ilçede yaptıkları çalışmaları anlattı. Kamuoyunun yapılan çalışmaları taktir ettiğini belirten Çakıcı, “Rabbim bize belediye başkanlığı gibi zor fakat meşakkatli ve bir o kadar da onurlu bu görevi nasip etti. Aradan geçen 2 yıllık zaman zarfında, seçimlerde vermiş olduğumuz sözlerin hepsinin fazlası ile yerine getirilmesi için çaba ve gayret sarfettik. Boyabat’ta gözle görülür bir değişim başlattık. Şehircilik alanında, sosyal ve kültürel alanda büyük işlere imza attık. Tüm nefesimizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir Boyabat ortaya koymak için tüketiyoruz ve başarıncaya kadar da gece demeden gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü biz Boyabat’ı seviyoruz, sizleri seviyoruz. Rabbim bizleri iyi niyet ve salih amelden ayırmasın. Herşey Boyabat İçin” diyerek konuşmasını bitirdi.