DEVLET-HALK ELELE

     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Beştepe’deki Ak Saray’da ağırlamasından sonra verilen ‘birlik beraberlik’ mesajları yavaş yavaş Türkiye geneline yayılıyor. Liderler arasındaki ılımlı tutum halka da yansıyor.
     Durağan İlçemizde geçtiğimiz hafta AKP’li Durağan Belediyesi tarafından düzenlenen Milli İradeye Saygı nöbetine AKP İlçe Başkanı Ahmet Usta’nın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Koç, MHP İlçe Başkanı Hasan Cicioğlu ve SAADET Partisi İlçe Başkanı İsmail Teziç’te katıldı. 
     Durağan’da Kadını, erkeği, genci, yaşlısı, AK Parti’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Saadet Partilisi tek yürek oldu Ayyıldızlı bayrağımızın altında devletine ve iradesine sahip çıktı. 
     Milli İradeye Saygı Nöbetine Sinop Valisi Kemal Cirit, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İlçe Kaymakamı Turan Soğukoluk, Akp İl Başkanı Ali Çöpçü Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, bazı ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Devlet Halk Buluşması
     Durağan İlçemizdeki programa katılan Sinop Valisi Kemal Cirit’e vatandaşların ilgisi bir hayli büyüktü. Vali Cirit’te vatandaşlarla tek tek tokalaşarak onlarla sohbet etti.

05.08.2016 00:00:00