DURAĞAN FUTBOL SAHASINA 555 BİN TL ÖDENEK ÇIKTI

     Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçede bulunan futbol sahasının eksiklerinin giderilmesi için uzun süredir verdikleri çabalar neticesinde gerekli eksikliklerin giderilebilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 555 bin TL’lik ödenek aktarıldığını söyledi. 
     Sahada gerekli çalışmaların vakit kaybetmeden başlatıldığını söyleyen Başkan Kılıçaslan, Futbol Sahasının Soyunma Odası ve Aydınlatma Sisteminin yapımına başlanıldığını belirtti. 
     Durağan Futbol Sahasının eksikleri için uzun süredir uğraş verdiklerini ifade eden Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan bu gayretlerine destek veren AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’e teşekkür etti. Kılıçaslan “İlçemizin mevcut futbol sahasında önemli eksiklerimiz mevcuttu. Bu eksikliklerin giderilebilmesi için uzun süredir uğraş veriyoruz. Bizim bu konudaki girişimlerimiz ve Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’in Bey’in konuyu yakın takibi sonucu eksikliklerin giderilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ödenek aktarıldı. Spor Genel Müdürlüğü, Tesisler Daire Başkanlığından Durağan Futbol Sahasının Betonarme 2’li Soyunma Odası ve Aydınlatma Sisteminin yapılması için 555 Bin TL aktarıldı. Gençlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
      Durağan Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini söyleyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, gençlerin daha modern ve sağlıklı alanlarda spor yapabilmeleri için ellerinde gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Kılıçaslan; “Biz gençlerimize önem veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Gençlerimizin kaliteli ve sağlıklı alanlarda spor yapmaları için her zaman üzerimize düşenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz, çalışacağız. Ödeneğin ilçemize aktarılmasına vesile olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürümüz, Tesisler daire Başkanımız, Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş ve emeğin geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

19.12.2015 00:00:00