HER YER YEŞİL BEYAZ!

      Uzun bir aradan sonra kadrosunu ve yönetimini yenileyen Durağan spor  sezona iddialı başladı.  Bu hafta Gerze Belediyespor’u sahasında ağırlayacak olan Durağan spor adeta  yeniden doğdu. Durağan şehir stadyumunu yeşil beyaza bürüyen Durağan spor yönetimi kamu kurumlarını ve esnafları ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gazetemize de ziyarette bulunan Durağan spor yönetimi  ilk maçı olan ve kendi sahasında 20 Aralık Pazar günü saat.13.00’da ağırlayacağı Gerze Belediye spor maçına tüm Durağanlıları davet etti.
Durağan Spor kulübü başkanı Ramazan Çiriş, “Biz takımı yeniden oluşturduk.  Bu takım tüm Durağanlıların . Birlik ve beraberlik içerisinde Durağan’ın tek spor kulübü olan Durağan spora sahip çıkmalarını bekliyoruz. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, mücadele ruhu kazandırmak, kolektif oyun kurmalarını sağlayarak dayanışma, birlikte hareket etme ve de centilmence mücadele ruhu ile ilçemizin adını duyurmak, sportif faaliyetlerin ilçemizde ivme kazanmasına yardımcı olmaktır.  Durağanlı hemşerilerimizi takımlarına sahip çıkmaya maçlarımızda sahaya gelerek destek vermelerini, alkışları ile oyuncularımızın moralini yüksek tutmalarını bekliyoruz. Her şeyden önce kazanmak arzusu ile çıkacağımız maçlar da seyircilerimizden de tezahüratlarında centilmenlik ruhunu bırakmamalarını küfürlü tezahüratlarda bulunmamalarını, şiddete yönelmeden rakibimizi de kıskandıracak olgunlukta bir tavır ve davranış bekliyoruz” dedi.
 
DURAĞANLIYIM DİYEBİLENLERİN TAKIMIDIR!
     Çiriş; Durağanlı iş adamlarına ve esnaflara da seslendiği açıklamasında; “Gelin gençlerimizi kahve köşelerin den, dedikodu ortamlarından çıkartacak olan sportif faaliyetlere destek olalım. Durağan’ın tek spor kulübü olan ve tüm Durağanlıların ortak değeri durumunda bulunan Durağan spor’a maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz.  Yardımın büyüğü küçüğü olmaz. Her insanımızın yapabileceği bir yardım mutlaka vardır. Durağan spora yapılan yardım aslında çocuklarımızın geleceğine, ilçedeki sosyal aktivitenin artmasına, ilçenin tanıtımına katkı sunacaktır. Tüm esnafımızı, hemşerilerimizi, işadamlarımızı spor alanındaki tek ortak değerimiz  durumunda bulunan,  halkın içinden çıkan ve kamu desteği olmayan Durağan spora Durağanlıları destek vermeye çağırıyoruz. Bu takım kendini bu ilçeye bağlı hisseden gurbette de olsa Durağanlı olduğunu haykırabilen ve Durağanlıyım diyebilenlerin takımıdır” dedi.
 

19.12.2015 00:00:00