KARADENİZ; BAYRAMIMIZI ZEHİR EDEN HER HAİNDEN TEK TEK HESAP SORULACAKTIR!

CHP’li Karadeniz'den anlam ve duygu dolu bayram  mesajı;

BAYRAMIMIZI ZEHİR EDEN HER HAİNDEN TEK TEK HESAP SORULACAKTIR!

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz,  Türkiye’nin çok uzun zamandır bayramlarını bayram gibi kutlayamadığını, eli kanlı teröristlerin şeytani eylemlerle asker, polis, çocuk, genç, yaşlı dinlemeden insanları, huzuru, barışı katlettiğini söyledi. Karadeniz, “Ramazan ayının kutsallığına, İslamiyet’in barış olduğuna inanmayan hainler, yüreğimizi acıyla dağlayarak bayram sevincimizi, barışımızı, huzurumuzu da hançerliyorlar. Halkımıza bayramları zehir eden her hainden tek tek hesap sorulacaktır” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Halkın sevginin, saygının ve hoşgörünün, dostluk, dayanışma, paylaşma, yardımlaşma, birlik, kardeşlik ve dürüstlüğün pekiştiği, birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, umutların canlandığı Bayramları ve bayram gibi günleri umutla beklediğini vurguladı. Karadeniz mesajında şunları söyledi:

“Bayram, sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik çerçevesinde toplumsal uzlaşma, barış ve kardeşliktir. Tüm toplumların ihtiyaç duyduğu bu duyguların pekiştiği günler, bayram günleridir. Toplumların ve halkların özlemi her günün bayram gibi yaşanması özlemidir.

Terör sorunu ülkemizin öncelikli sorun olmaktan çıkmış, birinci öncelikli sorun haline gelmiştir. Ne yazık ki ülkemiz ve halkımız çok uzun zamandır bayramlarını bayram gibi kutlayamıyor. Bayramın sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve beraberlik çerçevesinde toplumsal uzlaşma, barış ve kardeşlik olduğuna inanmayan eli kanlı teröristler, şeytani eylemleriyle asker, polis, çocuk, genç, yaşlı dinlemeden insanlarımızı, huzurumuzu, toplumsal barışımızı katlediyorlar. Ne ulusal bayram ne de dini bayram dinlemeyen bu eli kanlı hainler, Ramazan ayının kutsallığına, İslamiyet’in barış olduğuna inanmayan caniler, yüreğimizi acıyla dağlayarak bayram sevincimizi, barışımızı, huzurumuzu da hançerliyorlar. Bu canilerin düşüncelerini gerçekleştirmelerine izin vermeyerek, daha çok kenetlenip acımızı paylaşacağız ve toplum olarak birbirimize daha çok sarılıp halkımıza bayramları zehir eden her hainden tek tek hesap soracağız.

Vatandaşlarımız, terörle, akıl almaz söylemlerle ve siyasetle kutsal değerlerimizin, bireysel ve siyasi çıkarlar nedeniyle istismar edilmediği yönetimlerin beklentisi içerisindedir. Vatandaşlarımız, demokratik iyi yönetim, temiz siyaset ve toplumsal uzlaşma ile Cumhuriyet'in tüm kazanımlarının korunarak ve yaşatılarak bu amaç doğrultusunda adımlar atılmasını beklemektedir.

Her şeyden önce ülkemizi hedef almış terör belasının sona erdiği, sorumlularından hesap sorulduğu günlerin bir an evvel gelmesini temenni ediyorum. Bayram sevincini acıyla yoğuran şehit anne ve babalarımızın ellerinden öpüyor, ailelerine bir kez daha sabır diliyor, hain saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerin acılarını paylaşıyor, şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun. Her ne kadar acımız yüreklerimizi dağlasa da bayramımızı bayram gibi kutlayamasak da, Sinoplu hemşerilerimin, halkımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”


05.07.2016 00:00:00