ÖNDER GÜVEN TAZELEDİ…

İYİ Parti 2. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede yönetim kurulu üye sayısı arttırılırken mevcut başkan Musa ÖNDER tek liste ile girdiği seçimlerde üyelerin oyunu alarak tekrar başkanlığa getirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti il başkanı Yılmaz ŞANLAN, CHP Durağan İlçe Başkanı Mustafa Eker, DEVA Partisi Durağan ilçe başkanı Mustafa Dalkılıç ve yönetim kurulu üyeleri ,le çok sayıda vatandaş katıldı.


İYİ Parti ilçe başkanı Musa ÖNDER burada yaptığı konuşmada üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek; “İYİ parti ne için kuruldu? Demokrasinin yolsuzluk ve israfın önlenmesi için. BU gün bu ilçede yerel yönetim de yapılanlar gösteriyor ki adaletin sağlanması hesabın sorulması için İYİ Partiye ihtiyaç var. Bundan birkaç yıl önce yapılan alt yapı sorunları çözmedi. Milyonlarca lira para harcandı ama hala sorunlar devam ediyor. Geçen gün daha belediye binasının yanındaki rögarlar tıkandı açtılar yolları kaldırıp yeniden yapmak zorunda kaldılar. Madem ihtiyaca cevap vermeyecekti? O zaman neden yaptın? Bu milletin parasını çar çur ettiniz. Yine işadamlarından toplanan bizim köyümüzden sadece bir iş adamından 300 bin TL para aldılar. Toplanan para ne kadar? Kimden alındı? Kimse bilmiyor? Kurban bayramında hizmet vermeye başlayacaktı bu gün hala hizmet vermiyor Biz bunlarla uğraşıyoruz. İYİ parti ev ev sokak sokak gezerek insanımıza durumu anlatıyor desteğini istiyor. Her geçen gün büyüyoruz” dedi.
İYİ Parti İL Başkanı Yılmaz Şanlan’da partisinin her geçen gün büyüdüğünü ve milletin teveccühün arttığını belirterek; “İyi parti neden kuruldu? Türk siyasetinde siyasi boşluk, muhalefet açığı oluştuğundan dolayı siyasi organizasyon kurarak memlekete siyasete hizmet etmek için yola çıkan insanlarız. İyi partinin çatısını kimler oluşturuyor; vatan, millet, bayrak vazifesi taşıyan, devletine ve milletine bağlı olan, ülkesine ve yaşadığı ile hizmet etmek isteyen insanların bir araya gelip kurduğu siyasal harekettir. Kurulduğumuz dönemlerde zor zamanlardan geçtik, baskıya ve iftiraya uğradık ama verdiğimiz samimi mücadele sayesinde, sizlerin emekleri sayesinde Türkiye’nin siyasi kaderini belirleyecek bir yapıya ulaştık ve milletimizin büyük bir teveccühüyle şuan karşı karşıyayız” dedi. Şanlan üyelerden ”daha fazla kenetlenerek birbirlerine sahip çıkarak sıkılmadık el girilmedik mahalle dokunmadık omuz bırakmadan mücadelenizi sürdürmenizi istiyorum” dedi.


07.11.2022 14:44:17