Sinop TSO seçimlerinde Akbaş tekrar başkan oldu

Sinop TSO’da seçim heyecanı yaşandı. 27 üyeli Sinop TSO meclisinde yer alan üyeler, yeni yönetimi belirlemek için bir araya geldi. Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan seçimde, odaya kayıtlı ve oy kullanma hakkına sahip 1241 seçmen oy kullandı. İşadamı Sedat Sever, Eğitimci ve İşadamı Barış Mert ile İnşaat Mühendisi mevcut Başkan Salim Akbaş’ın yarıştığı seçimlerde 27 meclis üyesinin 19 tanesini almayı başaran Salim Akbaş yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimler sonrası ilk açıklamasını yapan Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Akbaş; Sinop TSO’da seçim heyecanı yaşandı. 27 üyeli Sinop TSO meclisinde yer alan üyeler, yeni yönetimi belirlemek için bir araya geldi. Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan seçimde, odaya kayıtlı ve oy kullanma hakkına sahip 1241 seçmen oy kullandı. İşadamı Sedat Sever, Eğitimci ve İşadamı Barış Mert ile İnşaat Mühendisi mevcut Başkan Salim Akbaş’ın yarıştığı seçimlerde 27 meclis üyesinin 19 tanesini almayı başaran Salim Akbaş yeniden başkanlığa seçildi.
Seçimler sonrası ilk açıklamasını yapan Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, hizmete kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Akbaş; “Bugün yapılan seçimlerde 12 Meclis komitesinden 27 meclis üyesinin 19 tanesini bizler aldık. Bu aldığımız meclis üyelerinin büyük çoğunluğu ile daha önce birlikte çalışmıştık. Bir önceki dönemde hatırlayacağınız gibi 27 ye 15 almıştık ve 4 buçuk yıl görev yapmıştık. Bu sefer de 19’a 8 gibi bir meclis aritmetiği ile görev yapacağız ama biz meclise girdikten sonra seçimi burada bırakıyoruz. Bundan sonraki süreçte inanıyorum ki yine 27 arkadaşımız hizmet için kendi plan, proje ve düşüncelerini yine bizlerle paylaşacak ve bizler de uygulanabilecek projeleri kamuoyuyla paylaşıp yerine getirmeye çalışacağız. Hem Sinop’a hayırlı uğurlu olsun diyorum hem de bizleri destekleyen dahası buraya gelip oy kullanan tüm üyelerimize de sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

27 KİŞİLİK SİNOP TSO MECLİSİ

Mahmut Yıldız, Burhanettin Atıcı, Cafer Özcan, İsmail Çalışkan, Gökhan Özdemir, Barış Mert, Ergin Gündoğdu, Salih Bozkurt, Turan Öztürk, Fehmi Baş, Muharrem Velioğlu, Cengiz İstanbullu, Tunay Orhan, Sedat Sever, Aydın Turan, Seyit Ali Çetin, Sabri Açıköz, Engin Yılmazer, Sedat Çınar, Osman Mızraklı, Erdoğan Yalçın, Fehmi Baş, Timur Aydemir, Salim Akbaş, Sevim Yalçın Sarabil, Eyüp Özdemir, Onur Gülenç.

OY SAYIMI SIRASINDA OLAYLAR ÇIKTI

Bu arada oy sayımı sırasında iki grup arasında yaşanan kavga arbedeye dönüştü. Çıkan olaylara çevik polis ekibi müdahale etti. Bu sırada kavgaya karışan bazı kişiler basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.


22.10.2022 17:11:12