Haberler Haber Girişi : 14 Kasım 2022 15:33

Ankara’da Yoğun Sinop Trafiği

Ankara’da Yoğun Sinop Trafiği
AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve beraberindeki heyetle birlikte bakanlıklarda Sinop yatırımları ve ihtiyaçlarını masaya yatırdı. AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş beraberindeki Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu ve Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker’den oluşan Sinop heyeti, Bakanlıklarda Sinop’taki yatırım ve ihtiyaçları masaya yatırdı.

TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ

Sinop heyeti ilk olarak Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek, Sinop ve ilçelerindeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin yanın sıra, afet sonrası Ayancık ve Türkeli’de DSİ uhdesinde devam eden çalışmaları görüştü.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA

Maviş ve beraberindeki heyet daha sonra Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya gelerek Sinop ve ilçelerdeki sağlık yatırımlarını ve doktor ihtiyaçlarını değerlendirdiler.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ

Sinop heyeti Ankara programı kapsamında, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati ile de bir araya geldi. Görüşmede Bakan Nebati’ye Sinop’taki projelere ilişkin ödenek talepleri iletildi. Maviş ve beraberindeki heyet, program kapsamında Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile de bir araya geldi.