Haberler Haber Girişi : 25 Aralık 2016 19:25

Boyabat Spor Maçında Medya'ya AMBARGO!

Boyabat Spor Maçında Medya'ya AMBARGO!
 Boyabat Spor Maçında Medya'ya AMBARGO!
 Sinop 1. Amatör Kümede 4. hafta maçlarında karşı karşıya gelen Boyabat spor - Sinop Türk Telekom spor  karşılaşmasında  Basın Mensupları sahaya alınmadı. 

 Her Hafta tüm Sinop bölgesine resim alarak bölgeyi haberdar eden haberciler ve kameramanlar Sinop Amatör Ligde 4. hafta karşılaşmalarında Gözlemci Halil Hüseyin Ay tarafından Görevlendirme kartı olmayanlar saha içine alınmadı.

 

BU YENİ BİR UYGULAMA MI  ?

Boyabat sesi gazetesi, Boyabat yankı gazetesi ve Boyabat Ezgi Radyo A.Ş  bağlı kameramanlar  ve haberciler saha görevlilerinin ikazları üzerine sahayı terk ettiler.Sinop Amatör Lig'deki karşılaşmaların haberleri fotoğrafları ile yayımlar yaparak, seyirci ve futbolcuları motive ederek vatandaşa haber verme özgürlüğüne sahip, yıllardır bir çok karşılaşmalarda Görevlendirme kartı olmadan saha içindeyken, Bugün (25 Aralık 2016)  Boyabat Daylı stadında oynanan Boyabat spor - Sinop Türk Telekom spor karşılaşmasına kadar da hiç bir gözlemci tarafından da uyarılmadık,  Stadyumda görevliler bunu yeni bir uygulama olduğunda bahsettiler, Peki bu yeni bir uygulama ise, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon ve RTÜK bağlı  sorumluluk sahibi bu kuruluşlar,

 İLGİLİ KURUMLARCA KARŞILAŞMADAN ÖNCE YAZILI veya SÖZLÜ ŞEKİLLERDE NEDEN BİLGİLENDİRİLMEDİK!

Sahada Bunların Ne İşi Var?  Niçin Müdahale edilmedi?  Can Güvenlikleri Var mı?

Kamuyu adına soruyoruz... Gazetecilere müdahale ederek saha dışına çıkmasını sağlayan, yaşları 10 ile 12 arasında değişen bu çocukların sahada ne işleri var. Görevlendirme kartları var mı? Burada meydana gelebilecek can güvenliği riski oluşursa sorumlusu kim olacak?