Haberler Haber Girişi : 27 Mart 2023 16:45

CHP ADAY ADAYLARINI DA SAHAYA SÜRDÜ!

CHP ADAY ADAYLARINI DA SAHAYA SÜRDÜ!

CHP tüm aday adaylarını sahaya sürdü. CHP seçimlere sayılı günler kala bir yandan aday belirleme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da CHP’ne adaylık başvurusunda bulunan adayları tam kadro sahaya sürerek CHP ile vartandaşları buluşturmaya devam ediyor. Belirlenmene program dahilinde Milletvekili aday adayları il Başkanlığının koordinesişnde il yönetimi, ilçe yönetimlerini katyıldığı ve her aday aday adayının ilçelere giderek yaptığı çalışmalar vatandaşlarında dikkatini çekmeye başladı. Süreklilik arz eden ve adaylarının halkla buluşması da sağlanan çalışmada vatandaşın sorunları dinleniyor adaylar ise vatandaşa kendilerini tanıtırken örgütlerle de kaynaşmanın önünün açılması hedefleniyor. En uzak köylere kadar gidilen çalışmada aday belirlendikten sonra saha çalışmasının daha da arttırılacağı ifade ediliyor. Bu süreçte aday adaylarının ve teşkilatların seçim havasına girdiği çalışmada CHP’ne adaylık başvurusunda bulunan 7 adayın da tüm ilçelere girmesi hedefleniyor.
Bu kapsamda Durağan ilçesinde ilçenin pazarının kurulduğu perşembe günü ilçedeki çalışmalar için gelen Mustafa Çobanoğlu il ve ilçe yönetimi ile birlikte pazar esnafını ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Çobanoğlu çözüm yollarını da anlatarak CHP’ne oy istedi. CHP Durağan ilçe Başkanı Mustafa Eker’le birlikte pazar esnafının tek tek elini sıkan Çobanoğlu bölgenin sorunlarını bildiğini ve çözüm içinde CHP’ne ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

 

TOPLULAŞTIRMA KÖYLÜMÜZE YENİ YÜKLER GETİRMEMELİ!


CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker liyakat bilgi ve tecrübeleri ile vatandaşın derdine çözüm olacak halkın adaylarının CHP’de buluştuğunu ifade etti. Eker; “Biz sorunları bliyoruz. İktidar temsilcileri gibi bir eli yağda bir eli balda devlet imkanları ile siyaset yapmıyoruz. Vatandaşa kendi imkanlarımızla ulaşıyor onların desteğini istiyoruz. İktidar Durağan’da çiftçimize parsel birleştirmeyi düzleşmesini bile yapmadan toplulaştırma adı altında sunuyor. Aslında ona yeni yükler yüklüyor. Alt yapısı olmayan yolu olmayan kanalı bulunmayan üstelik düzleştirmek için bile büyük maliyetler ödemek zorunda kalacak üreticimize sadece tarlaları birleştirmek çözüm değil. Bizim dönemimizde tarlalar hem birleştirlecek hemde vatandaşın ekemediği dönemdeki tüm zararlar devlet tarafından karşılanacak. Biz parselleri birleştirerek vatandaşa yeni yükler yüklemeden kanalları yapılan yolları tamamlanan, düzleştirmesi gerçekleştirilmiş üretime hazır, ülke ekonomisine katkı sunacak bir yapıyı tüm köylülerimize sunacağız. Köylü üretecek ürettiğini, emeğinin karşılığını alacak ortamda hazır edilecek. Çünkü biz biliriz ki ‘köylü milletin efendisidir’ diyen bir liderin kurduğu partide köylümüzü çiftçimizi kimseye kul edemeyiz” dedi.