GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 17:15

DEVLET UNUTTU!

DEVLET UNUTTU!
   Sürekli haberlere gündem olan iktidar temsilcilerinin ha bu gün ha yarın  diyerek sürekli, tarih ve gün verdiği Boyabat çevre yolu hala açılamadı.

  

  Her seçim öncesinde siyasilerin gündemine giren ama bir türlü açılamayan Boyabat çevre yolunun açılmaması nedeni ile bu bayramda vatandaşlar çile çekti. Kastamonu Sinop ve Çorum karayollarına bağlantı sağlayan  çevre yolunun açılmaması zorunlu olarak kullanılan ilçe merkezinde trafiği kitlemeye devam ediyor. 

    Çevre yolunun   bağlantı yolları dışında  asfaltlaması biten ve kullanıma hazır halde olmasına karşılık açılmaması ise tepkilere neden oluyor. Özellikle bayramlarda artan trafik yoğunluğu nedeni ile Boyabat içerisinde artan trafik kuyrukların oluşmasına neden oluyor. Yolun kullanılabilir olduğunu bilen bir çok vatandaş ise çevre yolunu kullanarak zamandan  ve trafik yoğunluğundan  kaçıyor.

    Bir türlü bitmeyen bitirilmek istenmeyen, neden durduğu belli olmayan çevre yolu atıl vaziyette beklerken vatandaşlar ise Boyabat içerisinde yaşanan trafik yoğunluğuna isyan ediyor.

    Devletin unuttuğu, bilenin kullandığı Boyabat çevre yolu devlet tarafından hatırlanacağı günü bekliyor. Hiçbir çalışmanın olmadığı Boyabat çevre yolunda  yapılanlarda bozulmaya başladığı bilgileri gelirken vatandaşta çoğu gitmiş azı kalmış bu yol neden bitirilemez? Diyerek adeta isyan ediyor. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.