YEREL Haber Girişi : 15 Haziran 2024 13:06

Durağan belediyesi hayvan pazarının eksikliklerini gidermek için çalışıyor

Durağan belediyesi hayvan pazarının eksikliklerini gidermek için çalışıyor

Geçen sayımızdaki gazetede yayınlanan “DURAĞANDAKİ HAYVAN BESİCİLERİ HÜKÜMETE SESLENDİ“AVRUPA’DAN HAYVAN GETİRMEYİN HAYVANCILIĞI BİTİRMEYİN!!””adlı haberden sonra Durağan Belediyesinin yaptığı icraatlar ve resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar vatandaşın sesine kulak verdi diye yorumlandı.
    Durağan belediyesi 12 Haziran günü Resmi sosyal medya hesabından kurban pazarına ücretsiz servis kaldırılacağını duyurdu. Aynı şekilde 13 Haziran günü kurban pazarında ücretsiz çorba ikramında bulunan Durağan belediyesi 961 sayılı gazetemizde yayınlanan haberdeki sorunlara çözüm bulmak için adımlar atmaya başladı.
    Vatandaşın en büyük sorun olarak dile getirdiği ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda arife gününe kadar belli aralıklarla ücretsiz servis kaldıracağını açıkladı.     Paylaşımda; “HAYVAN PAZARINA ÜCRETSİZ SERVİS    
Belediye Başkanlığımızdan Kurban pazarına ücretsiz servis imkânı. Kurbanlık almak isteyen vatandaşlarımız, kurban pazarına daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşması için ücretsiz olarak bugün Saat:09:00’dan itibaren Belediyemiz Hizmet Binası önünde servis aracı halkımızın hizmetinde olacak. Hizmetimiz belli aralıklarla 4 gün boyunca devam edecektir.” İfadelerine yer verdi.
Vatandaşın diğer yakındığı dert olan temel yaşam ihtiyaçlardan biri olan beslenme içinse ücretsiz çorba dağıtımı yapan Durağan belediyesi yaptığı paylaşımda “ BEREKETLİ OLSUN…Belediyemiz tarafından Kurban Pazarında satıcı ve alıcı vatandaşlarımız için ücretsiz çorba ikramı yapıldı. Satıcılarımıza bereketli kazançlar, alıcılarımıza da aldıkları kurbanın hayırlı olmasını diliyor, tüm halkımızın ve İslam Alemi’nin şimdiden Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz “ ifadelerine yer verdi. 
 Son olarak vatandaşlarla sık sık bir arada olan belediye başkanı ERMİŞ kurban pazarı için yaptığı bu yeniliklerden sonra kurban pazarını ziyaret etti. ERMİŞ ziyaretsi sırasında yaptığı açıklamada “Hayvan pazarı satıcı ve alıcı vatandaşlarımızla sohbet ettik, taleplerini dinledik. Satıcılarımıza bereketli ve bol kazanç, vatandaşlarımıza ise hayırlı alışverişler dilerim.
Her zaman her yerde her şartta hemşehrilerimizle ile birlikteyiz. Halkımızın yanında yer almaya, onları dinlemeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.