Haberler Haber Girişi : 21 Nisan 2016 00:00

DURAĞAN BU İKTİDARA OY VERİYOR, HEP HÜSRANI YAŞIYOR!

DURAĞAN BU İKTİDARA OY VERİYOR, HEP HÜSRANI YAŞIYOR!
DURAĞAN BU İKTİDARA OY VERİYOR, HEP HÜSRANI YAŞIYOR!
      Karadeniz vekillere Sinop’un en zor bölgesinde görev yapan ve son dönemlerde artan oyları ile dikkat çeken Durağan ilçe teşkilatına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek; “Zor bir dönemde zor bir ilçede görev yapıyor arkadaşlarımız. Kendilerine teşekkür ediyorum. İktidara yoğun bir destek sağlayan bir zamanlar Sinop’un 2. Büyük ilçesi olan Durağan sosyal politikalardan ve gerekli ekonomik yatırımlardan istediği payı hiç bir zaman alamamıştır. Bu gün verdiği göçlerle Sinop’un en fazla göç veren ilçesi durumuna düşmüş ve Sinop’un 2. Büyük ilçesi olan Durağan sonlara doğru inerek yeni ilçe olan ilçelerin düzeyine gerilemiş, adeta kaderine terk edilmiştir. İnsanımızın dini ve milli duygularını istismar ederek oy alanlar onarın bu hassasiyetlerini aile birliğini bile koruyamayarak babayı oğuldan, anneyi gelininden kızından ayırmıştır. İşte cumhuriyetin kurucu iradesi olan halkın partisi CHP ilk günkü aşk ve heyecanla yeniden yollara düşmüş, insanımızı doğduğu yerde doyuracak göçü durduracak politikalarla halkımızla buluşmak üzere yeniden seferber olmuştur” dedi. 
 
TERÖRLE MÜCADELE, OTORİTER REJİMİ ARTTIRMAK İÇİN KULLANILIYOR!
     Karadeniz “Uygulanan yanlış politikalarla bu hükümet çiftçiyi üretemez, esnafı işini döndüremez hale sokmuştur. Dün teröre her türlü tavizi veren masaya oturan çözümü konuşanlar bu gün terörle mücadele adı altında baskıcı dayatmacı bir rejimin kapısını aralamak için milli duyguları kullanarak terörle mücadele adı altında kendi otoritesin güçlendirme gayretine girmiştir. CHP bu ülkenin mayası çimentosudur. Nazım Hikmetin dediği gibi ‘bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ diyerek bir bayrak, tek devlet olgusunda birleşenlerle milli mücadelede omuz omuza olanlarla yeniden yurdun dört bir köşesinde CHP teşkilatları ile halkımıza doğrulara anlatmaya doğruda buluşmaya çağırmaya devam edeceğiz” dedi.
     Bu kapsamda teşkilatların sorunlarını dinleyerek, onların yanında olmak kapsamlı bir değerlendirmede bulunmak üzere bölge sorumlusu milletvekillerimizle teşkilatlarımızı ziyaret ediyor,  seçim olmadan seçim varmış gibi çalışıyoruz açıklamalarında bulundu.