gazetemiz Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 11:57

Durağanlı sanatçı aydın sevim gazetemizi ziyaret etti..

Durağanlı sanatçı aydın sevim gazetemizi ziyaret etti..

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve gittiği her programda Durağan’dan bahseden sanatçı Aydın Sevim Babası Aslan Sevim ilebirlikte  Gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ile bir süre sohbet etti.
     Sanatçı Aydın Sevim yaptığı televizyon programları, radyo programlarının yanı sıra İstanbul’da oluşturduğu stüdyoda bir çok sanatçının menejerliğini, klip çekimlerini yapması ile dikkat çekiyor. Sinop’ta tüm ilçeleri kapsayan ve her ilçeden görüntülerin yer aldığı klibi ile uzun süre adından söz ettiren Sevim, kendi tarzı ve yorumu ile de son dönemlerde aranılan sanatçılardan biri oldu.
    Sevim; “çıktığım her programda ilçemin tanıtımı ve adının geçmesi için çaba sarf ediyorum. İlçem tanındıkça  bende, ilçemle daha çok  gurur duyuyorum. İlçe ile hiç bir ilgisi olmayan bir çok sanatçının klip çekimlerinde ilçemin doğal güzelliklerine yer vererek görsel güzelliğinin öne çıkmasını sorgulanmasını sağlıyorum. Benim ilk projelerimde video klip çekimlerinde kıymetli dostum Mustafa Eker hep benimle oldu destek oldu kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

     Sanatçı Aydın Sevim’le çok iyi bir dost olduklarını ifade eden Eker; “yaptığı çalışmalarla ilçemizi her çıktığı programda gururla temsil ediyor. Ama Durağan olarak biz ona onun Durağan’a sahip çıktığı kadar sahip çıkamıyoruz. İlçemizin kültürel ve sosyal anlamda bir çok eksikliği var. Bu anlamda , ilçemizin yetiştirdiği sanatçılardan çok ismi öne çıkmamış başka yörenin sanatçılarını  baştacı ederken kendi insanımızı unutuyoruz. Kırgınlıklarımız,dargınlıklarımız, ters düşmüşlüğümüz olsa bile kendi insanımıza sahip çıkmak zorundayız. Sanatçı yöresinin aynasıdır.  Ama maalesef ne yetiştirdiklerimize ne de yetişenlere sahip çıkıyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.