SİYASET Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 17:00

Gerze Saadet Partisi ‘Demirtaş’ dedi

Gerze Saadet Partisi  ‘Demirtaş’ dedi

Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanlığı 7. olağan kongresinde Mecit Demirtaş başkanlığa seçildi.

Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanlığı, 7. Kongresi büyük bir katılımla yapıydı. İlçe binasında gerçekleştirilen kongre, ilçe başkanlığında bir değişimi beraberinde getirdi. Uzun süredir ilçe başkanlığı görevini yürüten Hamit Çakır, görevini Mecit Demirtaş’a devretti.

Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcısı ve SİMGO Genel Başkan Yardımcısı Metin İnce, Saadet Partisi İstanbul Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Ali Yavuz, CHP Gerze İlçe Başkanı Nihat Erdal, İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, Zeytinburnu İlçe Başkanı Mehmet Sevim, SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çetinkaya ve Saadet Partisi Gerze ilçe teşkilatı üyeleri ile Erfelek ve Dikmen teşkilatlarından temsilciler de kongreye katılanlar arasında yer aldı.

Divan Kurulu’nun başkanlığını Saadet Partisi Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Ali Yavuz yaparken, Gerze Saadet Partisi İlçe yönetim kurulu üyesi Suat Göngör Divan Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Divan Katibi olarak Gerze Saadet Partisi İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi Fikret Tanga görevlendirildi. Katip Yardımcılıklarını ise Saadet Partisi Erfelek İlçe Başkanı Satılmış Küçük ve Zeytinburnu İlçe Başkanı Mehmet Sevim üstlendi.

Kongrede faaliyet raporu ve Denetleme Kurulu raporları okundu ve ardından siyasi konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı görevi Mecit Demirtaş’a devreden eski Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır yaptı. Çakır, yeni yönetim ve başkana başarılar dileyerek kongrenin Gerze’ye hayırlı olmasını temenni etti.

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, kürsüye çıkarak yeni yönetime başarılar diledi ve Türk milletinin savaşçı bir millet olduğunu vurguladı. Savaşmaktan vazgeçmeyen bir millet olduklarını ifade eden Yiğit, Gerze’nin, ilin ve ülkenin refahı için bir araya geldiklerini belirtti.

SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Çetinkaya da kongrenin hayırlı olmasını temenni etti ve yeni başkana ve görevi devreden başkana başarılar diledi. SİMGO’nun çalışmalarından bahseden Çetinkaya, yeni yönetimin Gerze’yi hak ettiği yere taşıyacağına inandığını ifade etti.

Son olarak söz alan Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi olarak milli görüşü temsil ettiklerini söyledi. Milli görüşün milletin görüşü olduğunu belirten Üçüncüoğlu, adil bir düzenin hedeflendiğini ve milli görüşün bu düzeni temsil ettiğini vurguladı. Ayrıca, ekonomik sistemde yerli ve milli olmanın önemine dikkat çekerek, milli görüşün bunu sağlayabilen bir sistem olduğunu ifade etti.

Kongre sonucunda Başkan Mecit Demirtaş liderliğinde yeni bir yönetim oluşturuldu. Yönetimde Levent Kopmaz, Şükrü Balta, Hamit Çakır, Mevlüt Yavuz, Hilmi Yalçınkaya, Fikret Tanga, Ali Rıza Bostancı ve Suat Güngör asil üyeler olarak yer aldı. Yedek üyeler ise Ayla Çakır, Hikmet Kılıçalp, Mahmut İnce, Hamdi Çakır, Keramettin Çakır, Muzaffer Şahin, Recep Çakır, Nazmi Gölgeci ve Mehmet Sucu olarak belirlendi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.