Haberler Haber Girişi : 12 Aralık 2022 14:09

İL ÖZEL İDARESİ’NDEN VEDA DEĞİL; VEFA!

İL ÖZEL İDARESİ’NDEN VEDA DEĞİL; VEFA!

Sinop İl Özel İdaresi’nden 2020 ??" 2022 yılları arasında emekli olan çalışanlara yemek verildi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemek programına

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Özmen, şube müdürleri, sendika temsilcileri ve emekli çalışanlar katıldı.
Verilen yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, emekliye ayrılanlarla aynı çatı altında görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Her şeyin bir sonu olduğunu ve hiçbir yerin baki olmadığını belirten Genel Sekreter Çınkıl, “Özel İdaremizdeki çalışma arkadaşlarımızla biz büyük bir aileyiz. Emekli olunsa da bu aileden kopulmaz. Sizler emekli olsanız da hala ailemizin bir ferdisiniz ve kapımız hepinize her zaman açık. Sizlere emeklilik hayatlarınızda ailenizle mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. İnşallah sizler gibi diğer mesai arkadaşlarımız da zamanı geldiğinde sağlıklı ve mutlu bir şekilde emekliliklerine kavuşurlar. Yıllarca gerek kurumumuza gerekse ilimize özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamlarınızda ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.
Programın sonunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl tarafından emekli olan çalışanlara, şimdiye kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verildi.