Haberler Haber Girişi : 18 Ocak 2016 00:00

KARADENİZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ,ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ...NE BİR KARIŞ VERİRİZ, NE DE BİR KARIŞTA GÖZÜMÜZ VAR!!

KARADENİZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ,ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ...NE BİR KARIŞ VERİRİZ, NE DE BİR KARIŞTA GÖZÜMÜZ VAR!!

KARADENİZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ,
ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ..

CHP Sinop milletvekili Barış Karadeniz ve CHP Sinop il başkanı Barış Ayhan, CHP Durağan ilçe Başkanı M. Ali Koç gazetemizi ziyaret etti. Yeni seçilen il ve ilçe teşkilatlarına hayırlı olsun ziyaretinden bulunan Karadeniz il başkanı ile birlikte ilçe teşkilatlarını da ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gazetemizi ziyaretinde basının önemine ve zorluklarına dikkat çeken Karadeniz, basının sorunları ile yakından ilgileneceklerini, demokrasinin vazgeçilmez unsuru basının güçlenmesi ve de güçlendirilmesi, gerektiğinin altını çizdi. Karadeniz; “ son dönemlerde gerek ulusal gerekse yerel basın üzerinde artan baskılar demokrasiye gölge düşürmektedir. Bir gazeteci yaptığı haber nedeni ile haberinden sorumlu tutulmamalı, bu nedenle tutuklanmamalıdır. Bu gün iki gazeteci haber yaptıkları için cezaevindedir. Bu demokrasimizi ve de özgür habercilik açısından kaygı verici bir durumdur” ifadelerini kullandı.


Karadeniz; AKP iktidarı döneminde ülkenin geldiği durumun içler acısı olduğunu iddia etiği açıklamasında “Ülke yönetilemez bir hale gelmiştir. AKP iktidarı ülkeyi kaos ortamına itmiştir. Genel başkanımızın Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına itmeyin, Bizi bu bataklığa sürüklemeyin uyarılarına rağmen bu gün bataklığın içerisinde boğuşmaktayız. Sayın genel başkanımızın uyarılarını ne kadar haklı olduğu bu gün daha net gün yüzüne çıkmıştır. Doğu ve Güneydoğu Anadolu kanayan bir yara halini almıştır. Türkiye’nin Misak-ı Milli sınırlarından vazgeçmesi mümkün değildir. Ne bir karış toprak veririz ne de kimsenin bir karış toprağında gözümüz vardır. Gözünü hırs bürümüş tek adam yönetimi maalesef çevremizde düşman olmadığımız devlet bırakmamıştır. İşimiz zordur, bu süreci de ulus devlet anlayışı ile üniter yapımız bozulmadan Türk milleti atlatacak, gerçekleri görecektir. Bu dönem yalanlara, yalan ile bezenmiş tatlı sözlere halkımızın artık inanacağını düşünmüyoruz. Gerçekler, ekonomik yalanlar, pembe tablolar artık bitmiştir. Son bir çaba ile başkanlık sistemini zorlamakta tek düşüncesi ülkeyi tek adam yönetimine götürmektir. Anayasa değişikliğinin arkasında yatan kendini ve ekibini kurtarma kaygısı ile hazırlanacak devlet sırrı gibi yasalarla kendini koruma altına almaktır. CHP tüm milletvekilleri demokratik özgürlükçü bir anayasaya evet diyecektir. Kişisel kaygıların öne çıktığı tek adam zihniyetine, anayasanın değiştirilemez ilkelerinin değiştirilme çabalarına alet olmayacaktır. Bu gün yasa tanımamakta ısrar eden zaten yasal olamayan bir başkanlık sistemi yürütme gayretinde, yürütmeyi yok saymakta tüm açıklamalar  tek elden yapılmaktadır. ” dedi.
HEP İKTİDARDAN YANA 
OLDULAR AMA HEP DURAĞAN KALDILAR!  BİZ İKTİDAR OLSAKTA,OLMASAKTA HEP
DURAĞANLILARLA OLDUK VE DE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!


Karadeniz, Durağanla ilgili olarak da “Burada yeterli olmasa da bir oy artışımız vardır. Bu gün 1970’leri 80’leri yaşayan ve iktidar partileri olan sağ partilere ciddi bir oy akışı sağlayan adeta oy deposu haline gelen , AKP döneminde ise %90’lara varan oy oranına rağmen ismi gibi Durağan, durağan kalmıştır. Durağan hiç bir dönem hak ettiği hizmeti alamamış, adeta kaderine terk edilmiştir. Ama bütün bunlara rağmen vatandaşımızın tercihini nedense hep kendisine zulm eden, hak ettiği değeri vermeyen iktidar partisinden yana oy kullanmıştır. Demokrasinin 1. Kuralı senden aldığına sana vermeyen, senin hizmetine sunmayan, kendi çıkarları ve iktidar sahipleri nezdinde kullananları oy ile cezalandırmaktır. Durağan bunu hiçbir zaman yapamamış aksine ödüllendirmiş, iktidar sahiplerini cezalandırma, düşünmelerini sağlama, uyarma görevini yapmamıştır. Umuyorum ki; kendisini hak ettiği değeri vermeyen iktidara karşı yeni oluşan teşkilatımızın çalışmaları gerçekleri göz önüne sermeleri sonrasında Durağan’da oyumuz daha da yükselecek AKP’de kalesi bildiği Durağan’dan hak ettiği dersi alacaktır. Biz ne olursa olsun oy versin ya da vermesin tüm Durağanlı hemşerilerimizin hizmetinde olmayı onların sorunları ile yakından ilgilenmeye devam ediyoruz. Biz halka küsmeyiz, oy vermediler diye ötekileştirmeyiz. Bizim sosyal demokrat anlayışımız, insani tavrımız bunu reddeder. Bu gün de dün olduğu gibi 24 saat telefonlarımız açık vatandaşımızın emrinde onların sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Köylülerimiz , Durağanlı hemşerilerimiz şunun iyi bilsinler Ankara da 24 saat telefonu açık bir vekilleri var. Kapımız onlara ve dertlerine dinlemeye, çare bulmaya her zaman açık olacak” dedi.

GÜZEL AYDINLIK YARINLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ!

 Şehir gazetesi İmtiyaz sahibi Mustafa Eker'in küçük kızı  2 yaşındaki  Nilay'la yakından ilgilenen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; "Bu yavrularımızın güzel aydınlık, özgürlükçü, demokratik, barış ve huzur dolu bir Türkiye'de yaşamaları için çalışıyoruz" dedi.