Haberler Haber Girişi : 10 Mart 2017 18:05

KARADENİZ; MEMLEKETİN HAYRINA 'HAYIR'LI ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ!

KARADENİZ; MEMLEKETİN HAYRINA 'HAYIR'LI ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ!

CHP Sinop milletvekili Barış KARADENİZ ve CHP Sinop il Başkanı Barış AYHAN, 16 Nisan referandumu öncesi ilçe gezilerine başladı. Durağan ilçesine de gelen KARADENİZ ve AYHAN öncelikli olarak toplumun dinamizmi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan sivil toplum örgütlerini yerinde ziyaret etmekle başladı.

KARADENİZ; MEMLEKETİN HAYRINA 'HAYIR'LI ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ!

Durağan’da sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve HAYIR’a destek veren siyasi partilerin ilçe başkanları ile makamlarında bir araya gelen Karadeniz ve Ayhan’a CHP Durağan ilçe başkanı M. Ali KOÇ ve ilçe yönetimi eşlik etti.  Ziyaretleri oldukça mütevazi az sayıda katılımla gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Karadeniz, “kimseye rahatsızlık vermeden işinden alıkoymadan kısa ve bilgilendirici bir ön toplantı ile neden HAYIR dediğimizi sivil toplum örgütlerimizle, HAYIR’a destek veren siyasi partilerimiz o ilçedeki ilçe başkanlarımızla ve de kanaat önderlerimizle paylaşıyoruz” dedi. Durağan ve Boyabat’a çok yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını planlanan saatlere uyamadıklarını ifade eden Karadeniz; "yolumuzun üstündeki her vatandaş buyur edip bir çay söylemeden bırakmıyor. Bu gelişimizde özellikle esnaf ziyareti yapmadık ama yol üstünde bulunan esnaflarımızın, yolumuzu çeviren derdini ileten vatandaşımızın  ikramlarını  sohbetini, sıcaklığını gördüğümüzde durup ta geçemedik. Bu nedenle programlarımızda aksamalar oldu, birkaç programı iptal etmek zorunda kaldık. Bu yoğun ilgi ve alaka bizi oldukça umutlandırmış memnun etmiştir” dedi.

Durağan’da Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Necati TOÇU, yönetim kurulu üyeleri, Durağan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa ÜNLÜ, Durağan Ziraat Odası Başkanı Ekrem ÇİĞDEM, Saadet Partisi Durağan İlçe başkanı Menderes Özpiyal ile Erbakan Vakfı Sinop İl başkanı İsmail TEZİÇ’i ziyaret eden Karadeniz, kanaat önderlerini de unutmadı. 

(CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı Barış AYHAN

Durağan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati TOPÇU, Durağan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Ünlü  ile...)

25 ve 26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİNİN BAŞINA GELEN PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEDİ!

Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan Karadeniz;  25. Dönem ve 26 dönem milletvekillerinin başına gelenlerin pişmiş tavuğun başına gelmediğini ifade ederek; “Hizmet için yola çıktık. 7 Haziran sonrası başlayan süreç ve 7 Haziran seçimlerinin sonucundan rahatsız olanlar 5 ay sonra ülkeyi erken seçime götürdüler. Yeniden bir süreç başladı.  Bu kez yine halkımız bizi tercih etti meclise gönderdi.  Partimizin il ve ilçe kongreleri  süreci başladı. Genel seçimler partimin il ve ilçe seçimlerinin ardından 1 yıl geçmeden bu kez bir darbe kalkışması ile sarsıldık. Nasıl ve nereden kaynaklandığını bile sorgulayamadan, millete götürülmeden tvlar da tartışılmasının engellendiği, meclis çalışmalarının yayınlanmadığı torbaların içerisine gizlenmiş bir çok karanlık noktayı barındıran bir anayasa değişikliği ile milletin huzuruna çıktık. 25. ve 26. dönem milletvekillerinin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez misali, hepsini bir anda yaşadık. Darbe gördük, erken seçim gördük, seçim üstüne seçim yaşadık, milletin seçtiğini deviren al aşağı eden millete sormadan başbakanı bir gecede alıp kenara koyan, bakanları sessizce değiştiren, tek adam zihniyetinin yasalara bile dayanmayan gücün etkisini gördük… Şimdi yine yollara çıktık ki milletimize anayasa değişikliğinin doğrusunu anlatalım” dedi.

'EVET'İ KİM DİYOR BAKMAK LAZIM; ÖCALAN ve EMPERYALİST GÜÇLER! YA DA SORMAK LAZIM ERDOĞAN'DAN SONRA NE OLACAK, NÜFUS VE GÜÇ DENGESİ DEĞİŞİRSE TEK ADAM KİM OLACAK?

 Karartmaya çalıştıkları saklamaya çalıştıkları gizli bir ajandanın ürünü olan anayasa değişikliğini kapı kapı dolaşarak halkımıza anlatacağız diyen Karadeniz, “ EVET’i kim destekliyor, emperyalist güçlerle yıllarca onlara hizmet eden 35- 40 yıldır halkımıza kan ve gözyaşı veren terörist Abdullah ÖCALAN.  Onun silahla yapamadığı, referandumla  yapılacak. Öcalan ne istiyordu, eyalet, federasyon. Yasa ne getiriyor, tek adama buna yapma yetkisi veriyor.  Bu gün bu ülkede milli birlik ve beraberlikle bu tehlikeyi bertaraf etmeliyiz. Milli mücadeleyi başlatan gazi meclisin yetkilerinin tek adama verildiği, yasamayı, yürütmeyi ve yargıyı tek elde toplama çabasını boşa çıkartacak millet iradesinin asıl olduğunu, denetleyici olduğunu 16 Nisan’da bir kez daha göstermeliyiz. Bu millet siyaset yapar, seçim yapar ama kendi yetkisini kendi gücünü  bir başkasına asla teslim etmez. Yedi düveli bu ülkeden kovan güç, bir tek adamın iki dudağının arasına kendisini hapsetmeyecektir.  Demokrasisine ve özgürlüğüne sahip çıkacak karanlık günlerin başlamasına engel olacaktır. Milletimiz şunu görmektedir; 16 Nisan’da bir parti seçimi yapılmamaktadır. Bu seçim tek adama karşı milletin kendi iradesine sahip çıkması arasındaki tercihidir. 15 yıldır her istediğini yapan siyasi iktidarın bu kadar sorun arasında bu kadar aceleci davranarak milletin önün getirdiği bu referandumla ne elde etmek istemektedir. Ya da neleri yapamamaktadır ki, bu yasa ile çözecektir. Bir gecede başbakanı al aşağı eden güç, 15 yılda lider ülke yaptığını söyleyenler şimdi neden buna ihtiyaç duymuşlardır. O nedenle AK partiye gönül vermiş cumhurbaşkanını canı gönülden seven kitlelerde HAYIR diyerek  milletin arasına sokulmak istenen ikiliğe, kutuplaşmaya keskin sirke küpüne zarar diyerek bu ayrıştırıcı terör ize edici dile  yetki vermemek için HAYIR demelidir. Unutmamalıdır ki, biz birlikte güçlüyüz. Her ne oy çıkarsa çıksın birlikte yaşayacağımız unutulmamalıdır. O nedenle demokratik haklarını HAYIR’da kullananlara, terörist diyenlere destek  olmayı, demokratik hakların kullanımında demokrasi mücadelesi diyerek yola çıkan EVET’çi kardeşim bir kez daha değerlendirmelidir. Bu dil kime zarar veriyor, ülke nereye gidiyor iyi düşünmelidir. Ya da insanımız şunu sormalıdır; ölümlü dünyada Erdoğan'dan sonra ne olacak? Nüfus ve güç dengesi değişirse tek adam kim olacak? Garibin yoksulun ezilenin hakkını kim arayacak? İnsanımız yıllardır değişen iktidarlara rağmen hep mazlumla oldu. Şimdi doğmamış çocuk mazlumdur, yetişen nesil masumdur ve insanımız memleketin geleceği düşünerek oyunu kullanmak çocukları için HAYIR demek zorunda olduğuna inanıyoruz ve bunu anlatıyoruz” dedi.

BEN VEKİL OLMAYIM AMA TEK ADAMDA OLMASIN! DİYE BU GÜN KENDİ VEKİLLİK ÇALIŞMAMDAN DAHA FAZLA ÇALIŞIYORUM!

Karadeniz; "kendi seçimimde bile bu kadar gezmedim sokaklara inmedim ama şimdi kapı kapı dolaşıp gerektiğinde o ilçelerde yatarak halkımıza doğruları ve çıkartılmak istenen anayasayı anlatacağız. Ben vekil olmayım ama bu anayasa değişikliğinin neleri değiştireceğini , bir daha kimsenin kendi kapısını çalmayacağını, aramayacağını kendi vekili ya da bakanın olmayacağını ,olanlarında  hesap vermeyeceğini, tek adamın gölgesinde denetimden uzak bir yapının oluşacağını milletimizin bilmesini ona göre tercih yapmasını istiyoruz. Biz görevimizi yapıyor, memleketin hayırına, 'HAYIR'lı ziyaretlerde bulunuyor, HAYIR'ın önemini hatırlatıyor, 'HAYIR' deyin diyoruz.” dedi.

Yoğun bir program sonrası zamanın yetersizliği nedeni ile planlanan diğer sivil toplum örgütlerini bir sonraki programa bırakmak zorunda kalan Karadeniz akşam geç saatlerde Durağan’dan ayrıldı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı Barış AYHAN

Durağan eski belediye başkanı Ali Dalkılıç ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Menderes ÖZPİYAL'le...

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı Barış AYHAN

Durağan Ziraat Odası ve Yeşilyurt mahallesi Muhtarı Ekrem Çiğdem'le

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı Barış AYHAN

Durağan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati TOPÇU ile...

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz gezisi sırasında sokakta oynayan çocuklarla da yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti..

"Bu çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Onlar aydınlık ve özgür bir Türkiye'de yaşasınlar diye 'HAYIR' diyoruz" dedi.

      

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve CHP İl Başkanı Barış AYHAN

Durağan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati TOPÇU ve yönetim kurulu üyeleri ile...