YEREL Haber Girişi : 15 Haziran 2024 12:58

MEZARLIK ZİYARETİ İÇİN ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

MEZARLIK ZİYARETİ İÇİN ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK

Durağan Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla mezarlık ziyareti yapmak isteyenler için ücretsiz otobüs kaldıracağını duyurdu.
    Durağan Belediyesi resmi sosyal medya hesabında 15 Haziran Cumartesi günü Durağan Belediyesi Belediyenin önünden, Durağan mezarlığına araç kaldıracağını duyurdu. Paylaşımda “Kıymetli Durağan’lılar; Duanın faziletlisi Arefe günü yapılandır. Belediyemiz ilçemiz kabristanlığına ücretsiz ulaşım hizmeti vermeye devam ediyor. Birlikte hatırlıyoruz, ulaşımı biz sağlıyoruz. Ebediyete irtihal eden yakınlarımızı mezarları başında dualarla anmak için Arefe Günü ilçe mezarlığımıza Belediyemiz önünden Saat:09:00’dan itibaren gün içinde belli aralıklarla ücretsiz servislerimiz olacaktır. Vefat eden yakınlarınıza Allah’tan rahmet, siz kıymetli hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Her daim siz kıymetli Durağan halkının yanındayız.” 
Ayrıca aynı şekilde Sinop belediyesi de 15 Haziran Cumartesi günü TOKİ ve Osmaniye kalkışlı olarak Sinop’ta da ring seferleri gerçekleştirilecektir.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.