GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 14:41

SİNDER Haziran ayı toplantısını yaptı

SİNDER Haziran ayı toplantısını yaptı

Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER), her ay düzenlediği kahvaltı etkinliklerini bu sefer üye Orhan Vural Yalnız’ın işlettiği Yediren Et Restoran’ında akşam yemeği olarak gerçekleştirdi.

    Yeni üyelerin de katılımıyla gerçekleşen programda Başkan Yılmaz Öz; SİNDER ailesine hoş geldin dileklerini ileterek etkinliği başlattı.

    Dernek, içerisindeki ticareti genişletmek, iş insanlarının birbirlerine ve Sinop’a katkı sağlamak ve istihdama katkı sunmayı amaçlayan gecede konuşan Başkan Yılmaz Öz, dernek içinde yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde anlattı ve Ar-Ge çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca S.S. SİNDER Kadın Girişimci ve Üretim Kooperatifi’nin kurulduğunu hatırlatarak kooperatifin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

    Başkan Öz, Sinop İş İnsanları Derneği’nin kullanımı için tahsis edilen Anı Ormanı Meyva Bahçesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler paylaşarak olumlu müjdeler verdi. Dernekçiliğin anlamını ve Sinop’a katacağı faydaları anlatan Başkan Öz, SİNDER ailesinin Sinop ekonomisine ciddi katkılar sağladığını ve her geçen gün daha da güçlendiklerini vurguladı.

    Üyeler, kendilerini tanıtarak yaptıkları ticaret örnekleriyle birbirlerine fikirlerini paylaştı. Başkan Öz, SİNDER’in ilk projesi olan “SİNDER E-Ticaret Kullanımının Geliştirilmesi Eğitim Projesi” hakkında bilgi verdi. Proje kapsamında Sinop ve ilçelerinden 125 kişiye e-ticaret kursu verildiğini ve bu projelerin devam edeceğini belirten Öz, E-Ticaret katılım belgelerinin 16 Haziran 2023 Cuma günü saat 14.00’te Sebahattin Ali Kültür Merkezi’nde protokol eşliğinde dağıtılacağını duyurarak tüm Sinop halkını davet etti.
    Başkan Yılmaz Öz, tüm SİNDER ailesine katılımları ve destekleri için teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.