Haberler Haber Girişi : 16 Kasım 2023 13:15

SİNOP 1957 SPOR SAHAYA İNDİ!

SİNOP 1957 SPOR SAHAYA İNDİ!
Sinop’ta açtığı oyuncak fabrikası ile önemli bir istihdam kapısı yaratan Taner DİNÇKURT sportif ve sosyal faaliyetlere de desteğini vermeye devam ediyor. Temmuz ayında kurulan Sinop 1957 Spor Kulübünün başkanlığını da yapan Dinçkurt ; “Sinop’u her platfo

Temmuz ayında kurulan ve Sinop 1. Amatör Büyükler Liginde mücadele edecek olan Sinop 1957 Spor Kulübü yaptığı flaş transferlerle 2023-2024 sezonu hazırlıklarına Teknik Direktör Alp Arslan Karaköse yönetiminde başladı. Şampiyonluk hedefiyle hazırlıklara başlayan mavi beyazlı ekipte sezonun kazasız belasız geçmesi amacıyla kurban kesilerek, dua edildi.
    Futbolcular daha sonra teknik ekiple birlikte antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladı. Teknik ekip ve futbolculara antrenman sonunda baklava ikramında bulunuldu.
    -Sinop 1957 Spor Kulübünün teknik ekibinde daha önce birçok başarıya imza atmış olan Alp Arslan Karaköse - Teknik Direktör, Sarven Gökdağ - Yardımcı Antrenör, Mustafa Karadeniz - Kaleci Antrenörü, Necmi Tükel - Altyapı Sorumlusu ve Efe Mert Coşkun - Sportif Direktör olarak yer alıyor.
Sinop 1957 Spor, 2023-2024 sezonu Sinop 1. Amatör Ligi ilk mücadelesinde 6-7 Ocak 2024 tarihinde Sinopspor ile derbi mücadelesinde karşılaşacak. Sezon sonunda şampiyon olan takım direkt olarak Bölgesel Amatör Ligine  (BAL) yükselecek.

TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLUP BAL’A YÜKSELMEK
Tek hedeflerinin sezonu şampiyon olarak tamamlayıp direkt olarak Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak olduğunu belirten Sinop 1957 Spor Kulübü Başkanı Taner Dinçkurt, “sezon hazırlıklarına bugün itibari ile start verdik. Sezonun kazasız belasız ve sakatlık olmadan geçmesi için kurbanımızı kesip, duamızı ettik. Yaptığımız transferler ve teknik kadromuz ile güzel bir sezon geçirip şampiyon olarak bir üst lige yani BAL’a çıkmayı hedefliyoruz. Mavi beyaz olan forma renklerimiz ile Sinop’u her platformda en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz. 2023-2024 sezonu Sinop 1. Amatör Büyükler Liginde mücadele edecek takımlara başarılar dileyerek mücadelelerin centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.